Ігри Шутери

Ігри Шутери

Ігри шутери ніколи не втратять популярності! З плином часу в них удосконалюється графіка, ускладнюються сюжети, змінюється зброю і цілі, але суть - проходження рівня, розстрілюючи всіх і вся - залишається назавжди. Це ідеальний варіант іграшки для відпочинку і розслаблення, що дозволяє зняти емоційну напругу після важкого дня, а також просто відпочити за ноутбуком

Любіть грати в онлайн шутери? Вам сюди!

У народі шутери звуться «стрілялки». Ім'я повністю відображає основну мету гри, її сюжет і особливості. Щоб пройти рівні, геймеру потрібно просто стріляти - прибирати супротивників, підривати перешкоди і пробиратися вперед

Ігри з перестрілками мають різну реалізацію, але можна виділити загальні моменти:

  • локація - найчастіше лабіринт, в якому ведеться перестрілка і який потрібно подолати для переходу на новий рівень;
  • зброя - всі види стріляючих, колючих і вибухають предметів, які допоможуть в битві і виживання;
  • вид - від першої особи або від третьої особи, коли в одному випадку гравець «дивиться» очима персонажа, а в іншому - контролює його як відокремлену ігрову фігуру;
  • лінійність - зазвичай для проходження конкретного шутера використовується єдиний алгоритм, що спрощує завдання при проході рівня з початку, або ж є багато варіантів виконання завдання, і геймер повинен вибрати оптимальний для себе

Сучасні стрілянина мають якісне 3д оформлення, що дозволяє повністю зануритися в світ військових баз і лабораторій. За своєю суттю іграшки відносяться до категорії «стрілялки», коли покладатися треба на влучність очей, що дивляться в приціл зброї, на відмінну координацію, швидкість реакції і фізичні вміння. Ідеальні гри - шутери для хлопчиків різного віку - шукайте на нашому сайті!



Улюблені ігри наших гравців
  1. Головна »
  2. Ігри Шутери
| uskids.com.ua © 2020
12+